f

Hoe ga ik te werk?

Voor de fotoreportage
Wat leuk dat u een fotoreportage bij SHshots wilt boeken. U kunt een fotoreportage boeken via het contactformulier. Als u de fotoreportage geboekt heeft bespreken we al uw wensen en kiezen wij een geschikte datum en locatie uit. Het is belangrijk dat wij op de locatie genoeg ruimte hebben. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een locatie in het bos of op het strand. De fotoreportage zal zo'n 2 a 3 uur van uw dag in beschikking nemen, houdt u daar rekening mee?

Tijdens de fotoreportage
Het is eindelijk zover! De dag van de fotoreportage. Vele mensen vragen zich af hoe het er aan toe gaat en waar ze rekening mee kunnen houden.

Aller eerst zorgt u dat u op tijd op de afgesproken locatie bent. Op de uitgekoze locatie gaan wij opzoek naar een mooie plek. Ik zorg ervoor dat de fotoreportage in ongedwongen sfeer plaats vind. Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat u of uw dier zich op gemak voelt. Naar mijn idee zijn spontane foto's het mooist, u kunt dus lekker uw zelf blijven.

Om het voor iedereen leuk te houden fotografeer ik in sets. We lopen naar verschillen plekjes, bekijken een aantal gemaakte foto's op de camera en proberen het zo dus voor iedereen leuk te houden.

Na de fotoreportage
Als ik thuis ben aangekomen importeer ik alle foto's naar mijn laptop. Ik ga de foto's allemaal langs en beoordeel ze op kwaliteit en techniek. Na enkele dagen ontvang je een eigen bestalpagina, waar alle foto's onbewerkt te vinden zijn. U kunt zo aan mij doorgeven welke foto's u volledig bewerkt met een klein logotje wilt ontvangen. Wanneer u de foto's heeft gekozen, begin ik met het na bewerken van de beste foto's.

U krijgt binnen 20 dagen de selectie foto's op web formaat met logo en kunt u de foto op hoge resolutie uitkiezen.

Wilt u na de fotoreportage nog een extra foto of fotoproduct nabestellen? Dan kunt u met mij contact opnemen via het contactformulier.

 

© 2017 SHSHOTS - ALL RIGHTS RESERVED