Algemene voorwaarden 

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarde voor al mijn diensten.

Bij het boeken van een dienst ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

Klik op de knop op de juiste voorwaarden de bekijken.

Algemene voorwaarden - Fotoreportage 

Wanneer u een fotoreportage boekt bij SHshots gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

 

De fotografe blijft te alle tijden eigenaar van de foto’s, tenzij de rechten verkocht zijn (auteursrecht).

 

Op alle foto’s rust een copyright (logo), deze dient te alle tijden zichtbaar te zijn en mag niet van de foto worden verwijderd.

 

De foto’s mogen ook op geen enkele wijze bewerkt, bijgesneden of aangepast worden. Dus ook niet op Instagram of Facebook. 

 

De fotografe mag de gemaakte foto’s tijdens de fotoreportage gebruiken voor zijn/haar portfolio en andere doeleinden (publicaties), tenzij anders schriftelijk afgesproken.

 

Digitale bestanden op hoge resolutie zijn uitsluitend bedoelt voor eigen gebruik en mogen niet op het internet verschijnen.

De fotograaf verkoopt geen onbewerkte én RAW bestanden. Het is enkel mogelijk bewerkte foto's te bestellen. 

 

Afmelden

Een fotoreportage kan na bevestiging niet meer worden geannuleerd (uitzondering is het overlijden van persoon- of dier). Het verplaatsen van de fotoreportage is wel mogelijk. 

Er dient minimaal 48 uur van tevoren verplaatst te worden bij niet-medische redenen, anders wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

 

Een fotoreportage kan kosteloos verplaatst worden bij slecht weer of medische redenen van persoon/dier binnen 48 uur. 

 

Bij niet opkomen dagen dient u het volledige bedrag te betalen en ontvangt u uw betaalde bedrag niet terug. 

 

Boekingen

Alle fotopakketten zijn exclusief reiskosten en dienen vooraf betaald te worden.

 

Nadat u geboekt heeft, ontvang u binnen 72 uur een bevestigingsmail en een factuur van het gekozen pakket. Na de bevestigingsmail staat de fotoreportage vast. 

 

De factuurbetaling moet uiterlijk 14 dagen voor de fotoreportage voldaan zijn.  

Levertijd

Na de fotoreportage ontvangt u binnen 72 uur een link die toegang geeft tot uw persoonlijk beveiligde album + 1 bewerkte preview,

 

Binnen 4 weken na het ontvangen van de favorieten foto's, ontvangt u alle bewerkte foto’s.

 

De levertijd van de fotoafdrukken wordt gecommuniceerd door de fotograaf als deze inbegrepen zijn bij het gekozen pakket. 

 

Klachten, Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid 

Klachten dienen binnen 10 werkdagen na levering van de foto’s of keuzegalerij schriftelijk aan de fotograaf te worden gemeld. De fotograaf heeft het recht om binnen redelijk termijn alsnog goed werk voor het afgekeurde werkt te leveren mits de klacht daadwerkelijk terecht wordt bevonden.

 

De fotoreportage is speciaal voor u gemaakt. Daarom is er in geen enkel geval teruggave van geld mogelijk. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk als er volgens wet 6.1 binnen 10 dachten een officiële klacht is ingediend. 

 

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.

 

U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

 

Deelname aan een fotoreportage is volledig voor uw eigen risico.

 

Auteursrechten & publicatie

Auteursrechten en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf zijn toegeschreven, zijn en blijven altijd in het bezit van SHshots.

 

Indien u foto’s wilt gebruiken voor publicatie moet schriftelijk contact worden opgenomen en moet op ieder verzoek van de fotografe aan te tonen zijn.

 

Op alle geleverde foto’s zitten altijd auteursrechten van de fotografe. U koopt een fotoafdruk of een digitale foto, niet de rechten op de foto. Digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo zijn uitsluitend voor eigen gebruik en mogen in geen enkel geval op internet verschijnen. Hiervoor dienen de webformaten met logo.

 

Digitale bestanden op hoge resolutie mogen niet worden gedeeld met derden. De fotografe mag de foto’s, te allen tijde naar eigen inzicht gebruiken, verkopen aan derden, verveelvoudigen en publiceren voor zowel non-commerciële als commerciële doeleinden. De fotograaf is niet verplicht om dit aan u te melden.

 

Bij iedere vorm van overeengekomen publicatie dient duidelijk het logo zichtbaar te zijn of bij de foto vermeld te worden: ' Foto: SHshots '. Wordt deze voorwaarden niet nagekomen, dan wordt er na een waarschuwing een extra vergoeding van 100% van het bedrag verschuldigd.

 

Algemene voorwaarden - Privé workshop

Wanneer u de “Boost your dog photography workshop” boekt bij SHshots gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Boekingen

Nadat u geboekt heeft, ontvangt u binnen 2 werkdagen een antwoord met data voor het inplannen van het kennismakingsgesprek.

De workshop staat pas vast als u de boekingsbevestiging + het factuur heeft ontvangen.

De factuurbetaling dient 2 weken voor de workshop te worden voldaan.

Kennismakingsgesprek

De prijs van het kennismakingsgesprek is inbegrepen.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt besproken wat de workshop nemer wil leren, aan de hand hiervan wordt een persoonlijk workshop plan opgesteld.

Afmelden

De workshop kan alleen worden geannuleerd bij medische redenen van workshop gever en/of workshop nemer.

De workshop kan alleen worden verplaats bij slecht weer, medische redenen van workshop gever en/of workshop nemer.

Er dient minimaal 48 uur van te toveren geannuleerd/verplaats te worden (bij niet-medische redenen), anders wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Bij niet opkomen dagen dient u het volledige bedrag te betalen en ontvangt u uw betaalde bedrag niet terug. 

Tijdens de workshop

De workshop duurt ongeveer 3 uur

De workshop gever zorgt voor minimaal 2 modellen voor tijdens de workshop. De modellen worden in overleg met de workshop nemer gekozen.

Tijdens de workshop is er een drankje en wat lekkers aanwezig. Heb je een allergie? Dan hoor ik dat graag!

De Photoshop workshop

Tijdens de Photoshop workshop laat ik je mijn workflow zien en gaan we 1 á 2 foto’s samen bewerken. Dit ligt eraan hoe vaardig je al bent in Photoshop.

De Photoshop workshop vindt digitaal plaats via Zoom. Na de Photoshop workshop ontvang je binnen 2 weken na de workshop een persoonlijke Handout en de opname van de workshop.  Zo kan je de workshop altijd terugkijken waar nodig. 

Na de workshop

De workshop deelnemer is niet verplicht na de workshop foto’s te delen met de modellen. Wel wordt er verwacht dat alle foto’s die de workshop deelnemer deelt op bijvoorbeeld social media of in het portfolio kosteloos worden gedeeld met de modellen. Er mogen geen kosten worden gevraagd voor het nabestellen van de foto’s. 

Klachten, Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid

Klachten dienen binnen 10 werkdagen na de workshop schriftelijk aan de workshop gever te worden gemeld. De workshop gever heeft het recht om binnen redelijk termijn alsnog goed werk voor het afgekeurde werkt te leveren mits de klacht daadwerkelijk terecht wordt bevonden.

De workshop is speciaal voor u gemaakt. Daarom is er in geen enkel geval teruggave van geld mogelijk. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk als er volgens wet 6.1 binnen 10 dachten een officiële klacht is ingediend.

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de workshop gever, in welke zin dan ook. Deelname aan een workshop is volledig voor uw eigen risico

 

Algemene voorwaarden - Groepsworkshop

Wanneer u de groeps workshop hondenfotografie boekt bij SHshots gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Boekingen

Nadat u geboekt heeft, ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging met daarin alle details + het factuur.

De workshop staat pas vast als u de boekingsbevestiging heeft ontvangen.

De factuurbetaling dient 2 weken voor de workshop te worden voldaan.

Afmelden

De workshop kan door de workshopgever worden verplaatst bij onvoldoende aanmeldingen, slecht weer of medische redenen van workshopgever.

Er kan door de workshop deelnemer tot 5 dagen voor de workshop kosteloos worden geannuleerd (bij niet-medische redenen). Wordt er binnen 5 dagen geannuleerd dan wordt 50% van de kosten in rekening gebracht, mits er zelf vervanging wordt geregeld. Als er na de factuur betaling wordt geannuleerd zal er geen geld teruggave plaatsvinden, maar kan je met de volgende groepsworkshop mee.

Bij niet opkomen dagen dient u het volledige bedrag te betalen en ontvangt u uw betaalde bedrag niet terug. 

Tijdens de workshop

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

De workshop gever zorgt voor minimaal 3 verschillende honden modellen voor tijdens de workshop.

Tijdens de workshop wordt er gefocust op het maken van hondenportretten en actiefoto’s. In overleg met de deelnemers worden er modellen geregeld voor foto’s van hond & baas.

Tijdens de workshop is er een drankje en wat lekkers aanwezig. Heb je een allergie? Dan hoor ik dat graag!

Na de workshop

De workshop deelnemer is niet verplicht na de workshop foto’s te delen met de modellen. Wel wordt er verwacht dat alle foto’s die de workshop deelnemer deelt op bijvoorbeeld social media of in het portfolio kosteloos worden gedeeld met de modellen. Er mogen geen kosten worden gevraagd voor het nabestellen van de foto’s.

Alle workshop deelnemers hebben recht op 10% korting voor de Photoshop workshop “Create your own magic touch’, mits deze binnen 30 dagen na de groepsworkshop plaatsvindt. De korting wordt bij het factuur verrekend.

Klachten, Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid

Klachten dienen binnen 10 werkdagen na de workshop schriftelijk aan de workshop gever te worden gemeld. De workshop gever heeft het recht om binnen redelijk termijn alsnog goed werk voor het afgekeurde werk te leveren mits de klacht daadwerkelijk terecht wordt bevonden.

Bij de workshop is er in geen enkel geval teruggave van geld mogelijk. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk als er volgens wet 6.1 binnen 10 dagen een officiële klacht is ingediend.

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de workshop gever, in welke zin dan ook. Deelname aan een workshop is volledig voor uw eigen risico

 
DLF_2609-2_edited.jpg

Algemene voorwaarden - Photoshop workshop 

Algemene voorwaarden - Puppy paw workshop

Wanneer u de “Puppy paw workshop” boekt bij SHshots gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Boekingen

Nadat u geboekt heeft, ontvangt u binnen 2 werkdagen een antwoord met data voor het inplannen van het kennismakingsgesprek.

De workshop staat pas vast als u de boekingsbevestiging + het factuur heeft ontvangen én de factuurbetaling heeft voldaan. 

De factuurbetaling dient 2 weken voor de workshop te worden voldaan.

Kennismakingsgesprek

De prijs van het kennismakingsgesprek is inbegrepen.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt kennisgemaakt en is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de workshop. 

Afmelden

De workshop kan alleen worden geannuleerd bij medische redenen van workshop gever en/of workshop nemer.

De workshop kan alleen worden verplaats bij slecht weer, medische redenen van workshop gever en/of workshop nemer.

Er dient minimaal 48 uur van te toveren geannuleerd/verplaats te worden (bij niet-medische redenen), anders wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Bij niet opkomen dagen dient u het volledige bedrag te betalen en ontvangt u uw betaalde bedrag niet terug. 

Tijdens de workshop

De praktijkdag duurt ongeveer 2,5 uur

De workshop gever zorgt voor minimaal 3 modellen voor tijdens de workshop. De modellen worden niet in overleg met de workshop nemer gekozen.

Tijdens de workshop is er een drankje en wat lekkers aanwezig. Heb je een allergie? Dan hoor ik dat graag!

De Photoshop workshop

Tijdens de Photoshop workshop wordt per fotograaf op 2 vooraf gestuurde foto's feedback gegevenDaarnaast worden er verschillende Photoshop technieken behandeld.

De Photoshop workshop vindt digitaal plaats via Zoom. Na de Photoshop workshop ontvang je binnen 1 week na de workshop een Handout met daarin  je ontvangen feedback en een stap voor stap tutorial van de bewerkte foto's met de daarbijbehorende technieken + de opname van de Photoshop workshop. 

Na de workshop

De workshop deelnemer is niet verplicht na de workshop foto’s te delen met de modellen. Wel wordt er verwacht dat alle foto’s die de workshop deelnemer deelt op bijvoorbeeld social media of in het portfolio kosteloos worden gedeeld met de modellen. Er mogen geen kosten worden gevraagd voor het nabestellen van de foto’s. 

Klachten, Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid

Klachten dienen binnen 10 werkdagen na de workshop schriftelijk aan de workshop gever te worden gemeld. De workshop gever heeft het recht om binnen redelijk termijn alsnog goed werk voor het afgekeurde werkt te leveren mits de klacht daadwerkelijk terecht wordt bevonden.

De workshop is speciaal voor u gemaakt. Daarom is er in geen enkel geval teruggave van geld mogelijk. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk als er volgens wet 6.1 binnen 10 dachten een officiële klacht is ingediend.

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de workshop gever, in welke zin dan ook. Deelname aan een workshop is volledig voor uw eigen risico

Wanneer u "Create your own magic touch" boekt bij SHshots gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

Boekingen
Nadat u geboekt heeft, ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging met daarin alle details + het factuur


De workshop staat pas vast als u de boekingsbevestiging heeft ontvangen en het factuur bedrag heeft voldaan.

De factuurbetaling dient 2 weken voor de workshop te worden voldaan.

Afmelden
De workshop kan alleen worden geannuleerd of verplaatst bij medische redenen van workshop gever en/of workshop nemer. 

 

Er dient minimaal 48 uur van te toveren geannuleerd/verplaats te worden (bij niet-medische redenen), anders wordt er 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.


Bij niet opkomen dagen dient u het volledige bedrag te betalen en ontvangt u uw betaalde bedrag niet terug. 

 

Na de workshop 
Na de workshop ontvang je binnen 2 weken  een hand-out met de behandelde tools + de vergadering opname.  

Klachten, Aansprakelijkheid & verantwoordelijkheid 

Klachten dienen binnen 10 werkdagen na de workshop schriftelijk aan de workshop gever te worden gemeld. De workshop gever heeft het recht om binnen redelijk termijn alsnog goed werk voor het afgekeurde werkt te leveren mits de klacht daadwerkelijk terecht wordt bevonden.

 

De workshop is speciaal voor u gemaakt. Daarom is er in geen enkel geval teruggave van geld mogelijk. Bij ontevredenheid zal er eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog het gewenste doel te bereiken. Dit is alleen mogelijk als er volgens wet 6.1 binnen 10 dachten een officiële klacht is ingediend. 

 

Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de workshop gever, in welke zin dan ook

 

Deelname aan een workshop is volledig voor uw eigen risico