Sunny - MHilarius -17.jpg

1 OP 1 PORTFOLIO COACHING

Voor (hobby) fotografen die hun honden fotografie skills naar een hoger level willen brengen!

Ben jij hondenfotograaf, maar lukt het jouw niet om jezelf te blijven ontwikkelen? Of ben je net begonnen, maar wil je het direct goed doen? Tijdens een 1 op 1 online coaching call bekijken wij samen jouw portfolio, kun je vragen stellen en ontvang je duidelijke actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt! 

Online portfolio coaching

WAT HOUD DAT IN?

Sunny - MHilarius -25.jpg

Tijdens een 1 op 1 portfolio call:

- Bekijken wij jouw portfolio en bespreken we de sterke punten en ontwikkel punten

- Geef ik antwoord op al jouw fotografie vragen

- Maken we samen een concreet actieplan, zodat jij direct aan de slag kunt met het verbeteren van jouw foto's en portfolio en het groeien van jouw bedrijf

 

"Citaat review"

"Review test" "Review test" "Review test" "Review test" "Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test""Review test

PORTFOLIO COACHING AANBOD

Portfolio coaching Basic

1 COACHING CALL

- Tot 2 uur durende coaching call waarbij we jouw portfolio beoordelen en verbeterpunten opstellen

- Ik beantwoord al jouw fotografie vragen

- Je ontvangt na de coaching een concreet actieplan 

€125,-

2 COACHING CALLS

Portfolio coaching deluxe

- Tot 2 uur durende coaching call waarbij we jouw portfolio beoordelen en verbeterpunten opstellen

- Ik beantwoord al jouw fotografie vragen

- Je ontvangt na de coaching een concreet actieplan 

- Na uitvoeren actieplan plannen wij een evaluatie call van 1,5 uur

€225,-

Wil jij voor een langere periode met mij samenwerken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het Boost Your Dog Photography traject!

Sunny - MHilarius -6.jpg
Sunny - MHilarius -4.jpg

DIT IS WAAROM IK JOU KAN HELPEN!

Mijn ervaringen

RUIM 6 JAAR HONDEN FOTOGRAAF
MEER DAN 70 FOTOGRAFEN GECOACHT
PHOTOSHOP EXPERT

Toen ik 7 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.

Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

 

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf en educator en heb ik al meer dan 70 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

Ben jij enthousiast geworden?

BOEK DAN NU EEN VRIJBLIJVEND EN NATUURLIJK GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK