DLF_2263-2.jpg

Hi, ik ben Sunny!

"Fotograaf, dierenvriend, foodie en levensgenieter"

DLF_2389-2_edited.jpg

Zoals mijn naam al zegt: ik ben het zonnetje in huis! Ik ben geboren en getogen op het mooie eiland Texel, maar samen met mijn vriend en chihuahua Captain woon ik nu in het prachtige centrum van Alkmaar. Op Texel ben ik verliefd geworden op de natuur, wat een groot onderdeel uitmaakt van mijn werk. Een fotoreportage bij mij kan ik namelijk het best omschrijven als een heerlijke wandeling door de natuur, waarin ik de tijd neem om de mooiste portretten van jouw hond te creëren. 


Mij missie als fulltime hondenfotograaf is om van elke fotoreportage een beleving te maken die draait om jou en jouw hond. Het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer voor iedereen vind ik hierbij het allerbelangrijkste. 

 
Hopelijk zie ik jou snel bij een fotoreportage of workshop!

Liefs Sunny 

"Leer mij wat beter kennen!"

Dit zijn Captain & Diesel

DSC_2280-1HR.jpg
18595175_1390240317726971_2706829920112734402_o.jpg

Captain en Diesel zijn mijn twee grootste chihuahua vrienden. Diesel is de 6 jarige bruine chihuahua reu en hij woont bij mijn ouders op Texel. Diesel is een enorm lief beest, maar heeft ook echt zijn eigen willetje. Die vogels in de tuin zijn bijvoorbeeld echt niet welkom. Na 2,5 jaar zonder hond te hebben geleefd hebben mijn vriend en ik besloten om samen een hondje te nemen. Toen we de foto van Captain zagen waren we op slag verliefd. Ons kleine hummeltje is uitgegroeid tot een prachtige chihuahua. Captain is nu 1 jaar oud. Samen met Captain beleef ik de leukste avonturen. Hij vindt het ook geweldig om mee te gaan naar fotoshoots of workshops. 

Naast fotografie is voeding een enorm grote passie van mij. In 2021 ben ik dan ook afgestudeerd aan de Bachelor Food & Business. In de toekomst hoop ik naast SHshots om doormiddel van een eigen praktijk mensen te kunnen helpen op gebied van voeding, beweging en mindset.  

Daarnaast ben ik begonnen met kitesurfen, crossfit ik een paar keer per week en rijd ik twee keer per week paard op Maura of te wel Maudje. 

6d0f5d56-67d1-40af-bcc6-2da3facb9d66.jpg