top of page
1DSC_5197HR_edited.jpg
MEER INFORMATIE

SFEERVOLLE EN GOUDEN PORTRETTEN

Precies zoals jouw hond écht is!

Bij SHshots staat een fotoreportage in het teken van jou en jouw hond. Het is Sunny haar doel om van elke fotoreportage een beleving te creëren en te zorgen voor een fijne en ontspannen sfeer. Door de fijne sfeer krijgt jouw hond alle ruimte om tot rust te komen en zichzelf te zijn. Hierdoor, kan Sunny jouw hond precies zo vastleggen als die echt is.

 

Sunny is gespecialiseerd in het maken van sfeervolle en gouden portretten. Om deze sfeer te kunnen vastleggen, vindt de fotoreportage plaats tijdens de zonsopkomst of -ondergang in stad of natuur. 

Laten we kennis maken, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. 

Mijn Italiaanse windhondjes zijn al meerdere keren bij Sunny op fotoshoot geweest en elke keer zijn de foto's weer prachtig! Sunny is een lieve meid die alle tijd neemt om de honden mooi op de foto te zetten. Ze zorgt ook dat het voor de honden een leuke en positieve ervaring is. Zo word er geen druk gezet op wat de hond moet doen. En gaat alles op een vriendelijke manier.
Wij zijn super fan van Sunny haar mooie foto's!

Lilian Pike

Anker 1

MIJN WERKWIJZE

Voor een succesvolle fotoreportage

VOOR DE FOTOREPORTAGE

Na het boeken van de fotoreportage plannen we samen een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek maken we kort even kennis, bespreken we al jouw wensen en kiezen we een geschikte locatie wat past bij jouw wensen. Na het gesprek ontvang je per e-mail een bevestiging. Na betaling staat de fotoreportage vast. 

TIJDENS DE FOTOREPORTAGE

Fotoreportages bij SHshots vinden altijd plaats tijdens het gouden uur (tenzij anders besproken). Tijdens de fotoreportage nemen we ruim de tijd om de hond(en) te fotograferen. We maken een heerlijke wandeling en zullen op mooie plekjes stoppen om foto's te maken. Tijdens de fotoreportage zorg ik voor een prettige sfeer, waardoor ik de hond(en) precies zo kan vastleggen als dat ze zijn.

NA DE FOTOREPORTAGE

Na de fotoreportage ontvang je een persoonlijke digitale galerij met een selectie van de mooiste foto's. Uit deze selectie mag jij de foto's die je wilt ontvangen selecteren. Je ontvangt de foto's altijd digitaal op hoge resolutie en op web resolutie. Zo ben jij er van verzekerd dat je de foto's kunt afdrukken voor een wanddecoratie of een album én de foto's digitaal kan delen met vrienden en familie.

DSC_7168HR.jpg

Jouw hond zoals die echt is

GOLDEN MEMORIES

Luxe fotoreportage in de natuur of stad geschikt tot 3 honden

Vooraf een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij
alle wensen besproken


Persoonlijke bestel-galerij binnen 2 werkdagen na de fotoreportage

15 professioneel bewerkte portretten naar keuze 

De mogelijkheid om
extra portretten te bestellen

Prachtig fotoalbum 
voor tastbaar geluk


€449,-

Bekijk de nabestel en reiskosten tarieven hier.

Alle producten en diensten op de website zijn vrijgesteld van BTW | De tarieven van de bovenstaande pakketen zijn exclusief reiskosten

Veelgestelde vragen

Bekijk de nabestel en reiskosten tarieven hier.

Alle producten en diensten op de website zijn vrijgesteld van BTW | De tarieven van de bovenstaande pakketen zijn exclusief reiskosten

Hoe kan ik een fotoreportage boeken?

Je kunt heel gemakkelijk een fotoreportage boeken via het contactformulier op deze pagina. Binnen een aantal werkdagen neem ik contact met jou op voor het plannen van een digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij alle wensen en plannen wij samen een datum en kiezen wij een geschikte locatie.

Waar vindt een fotoreportage plaats?

Een fotoreportage vindt altijd plaats in de natuur of stad tijdens het gouden uur. Omdat lichtinval belangrijk is fotografeer ik het liefst in de bossen en duinen van Schoorl of op de Soesterduinen. Ook is het mogelijk om op verschillende locaties op Texel een fotoreportage in te plannen. Is het voor jou niet mogelijk om naar één van deze locaties te komen? Dan bespreken wij de mogelijkheden tijdens het kennismakingsgesprek.

Hoelang duurt een fotoreportage?

Rust en ontspanning staan tijdens de fotoreportage op één. Dit betekend dat er geen tijdslimiet is. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 á 2 uur.

Mijn hond kan niet los, wat nu?

Dat jouw hond niet los kan lopen (of bijv. niet sociaal is) is geen probleem. Wij kunnen er op verschillende manieren voor zorgen dat de fotoreportage fijn voor jouw hond is. Dit vind ik namelijk het aller belangrijkste. Zo kiezen we samen een geschikte locatie en is het mogelijk dat de lijn weggewerkt wordt in de nabewerking. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij alle mogelijkheden.

Kunnen mijn honden samen op de foto?

Ja! We kunnen tijdens de fotoreportage foto's maken van jouw honden samen. Ook als de honden niet netjes naast elkaar kunnen zitten zijn er mogelijkheden om tot een mooi duo (of meer) portret te komen! Tijdens het kennismakinggesprek zal ik hier meer over vertellen.

Zijn de foto's geschikt om af te drukken?

Ja! De foto's ontvang je na de fotoreportage altijd op twee formaten: - De foto op hoge resolutie: geschikt om af te drukken - De foto op web resolutie: geschikt om te publiceren op social media De foto's kun je laten afdrukken op verschillende materialen en formaten.

bottom of page