1DSC_2668HR.jpg

“Samen fotograferen we prachtige honden en leer ik je alles over hondenfotografie!”

GROEPSWORKSHOP HONDENFOTOGRAFIE

Ben jij een beginnende hondenfotograaf en wil jij leren hoe jij de mooiste hondenfoto’s maakt of wil je je portfolio uitbreiden en zien hoe ik te werk ga? Dan is een groepsworkshop hondenfotografie wat voor jou!

Een groepsworkshop bestaat uit een theorie & praktijk workshop. Tijdens de praktijk workshop fotograferen we 2 á 3 modellen waarbij we de focus leggen op het werken met licht, compositie en het aansturen van de hondeneigenaar. Natuurlijk vertel ik je alle stappen die ik neem om tot de perfecte foto te komen!

 

Kortom: wil jij tijdens een gezellige en leerzame workshop alles leren over hondenfotografie, thuiskomen met nieuw portfolio materiaal én nieuwe mensen leren kennen? Dan is deze groepsworkshop 100% wat voor jou!

THEORIE + PRAKTIJK WORKSHOP 

SHshots - DSC_6965 - Social Media.jpg
2DSC_1279logo.jpg

Hoe ziet een groepsworkshop hondenfotografie eruit?

Ben jij benieuwd hoe ik te werk ga en welke stappen ik neem om tot het perfecte plaatje te komen? Ga dan eens mee met een groepsworkshop hondenfotografie!  

Voor de workshop 

Je kunt je via het aanmeldformulier onderaan deze pagina aanmelden voor een groepsworkshop.

Na het boeken van de workshop ontvang je binnen 48 uur een bevestiging per e-mail met bijgesloten het factuur. HPas na betaling is jouw plek definitief. 

Online theorie sessie

De workshop bestaat uit drie sessie en zal 's ochtends gestart worden met een online theorie sessie. We maken eerst even met elkaar kennis, daarna nemen we de theorie door en is er al ruimte om vragen te stellen. 

Praktijk workshop

'S avonds is het tijd voor de praktijksessie. Hierbij fotograferen we op een vooraf bepaalde locatie 2 á 3 prachtige hondenmodellen. Ik neem je mee in alle stappen die ik neem om tot de perfecte foto te komen!

Na de workshop

Na de workshop kun je je aanmelden voor een 1 op 1 feedback sessie. Deze feedback sessie zit inbegrepen bij de workshop. Tijdens deze sessie geef ik feedback op 4, vooraf gestuurde, foto's die je tijdens de workshop gemaakt hebt. 

_IMG_6926-bewerkt.jpg

Dit zeggen andere over de workshop 

Kyra Sandifort
Ik heb afgelopen 22 januari een groepsworkshop gedaan bij Sunny! Ik heb meerdere workshops gedaan en merkte hier echt verschil in persoonlijke begeleiding. Sunny maakt tijd voor iedereen, is lekker ontspannen, legt veel uit en en is heel erg open en betrokken. Hapje en drankje tussendoor en ook gezellig kletsen. Ze laat je erg goed zien hoe je modellen kunt aansturen maar laat ook ruimte over voor de deelnemers om hun gang te gaan met eventuele suggesties. Ik zal zeker weer aan een workshop deelnemen!

Hasse Verkuyl

Ik heb een fotografie workshop en photoshop workshop mogen volgen bij sunny en het was super! Ze is geduldig, eerlijk en neemt alle tijd voor je. Het maakt niet uit op welk niveau je bent als je bereid bent te leren kan ze je zo ie zo hoger op helpen en ze komt over alsof ze het met liefde voor je doet haar uitleg is altijd helder en duidelijk en zowel de fotografie als photoshop workshop is heel compleet tot in de details! Het was het geld waard

Geplande groepsworkshops

Hier vind je de huidige geplande groepsworkshops. Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

Groepsworkshop 25 juni Soesterduinen.jpg

Golden hour groepsworkshop

SOESTERDUINEN | 25 JUNI | THEORIE & PRAKTIJK

Ga met mij op stap en leer hoe je magische hondenportretten maakt, tijdens een prachtige zonsondergang op de Soesterduinen.

 

Theorie workshop | 25 juni | 10:30 - 12:00 | Online

Praktijk workshop | 25 juni | 19:00 - 22:00 

€ 99,- 

Dit is inclusief theorie sessie + E-book, praktijk workshop, drankje + wat lekkers, feedback sessie & 10% korting op de Create Your own Magic Touch Photoshop workshop. 

Golden hour groepsworkshop

HARGEN AAN ZEE | 2 JULI | THEORIE & PRAKTIJK

Ga met mij op stap en leer hoe je magische hondenportretten maakt, tijdens een prachtige zonsondergang in de duinen bij Hargen aan zee. 

 

Theorie workshop | 2 juli | 10:30 - 12:00 | Online

Praktijk workshop | 2 juli | 19:00 - 22:00 

€ 99,-

Dit is inclusief theorie sessie + E-book, praktijk workshop, drankje + wat lekkers, feedback sessie & 10% korting op de Create Your own Magic Touch Photoshop workshop. 

Groepsworkshop 25 juni Soesterduinen.jpg
  • Hoe je je camera het beste kunt instellen en hoe je je apparatuur het best benut

  • Hoe je het best te werk gaat tijdens een fotoshoot

  • Hoe je het best gebruik kunt maken van het licht en de locatie

  • Hoe je de aandacht van de hond kunt trekken en hoe je de hond en de baas het best aanstuurt

  • Wat voor verschillende poses je kunt gebruiken

Leer onder andere:

_IMG_7205-bewerkt.jpg

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit honden gefotografeerd, maar wil dit graag leren. Is dit workshop ook voor mij geschikt?
Ja! Iedereen die over een camera beschikt én deze zelf kan instellen is welkom bij de groepsworkshop! Een groepsworkshop is juist een laagdrempelige manier om kennis te maken met de hondenfotografie.

Ik kan mijn camera niet handmatig instellen, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Nee, voor deze workshop is het vereist dat je de basis instellingen van je camera kunt instellen. Maar no worry's! De Boost Your Dog Photography workshop is de perfecte workshop voor als jij alles nog moet leren! 

Hoe groot is de groep?
De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers. Dit betekend dat er voor iedereen ruimte is om vragen te stellen.  

Welk apparatuur heb ik nodig voor deze workshop?
Voor de theorie workshop dien je in het bezit te zijn van een computer met daarop Zoom (gratis te downloaden), met microfoon en webcam. Voor de praktijkworkshop dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflex camera of systeemcamera met (lichtsterke) zoomlens of primelens. Het werkt het fijnste als je een 70-200 2.8, 105 1.4 of 135 1.8 gebruikt. 
 

Behandelen we ook de nabewerking tijdens deze workshop?

Nee, deze workshop is enkel gericht op de theorie en praktijk van het fotograferen van honden. Wil je graag nog een aanvullende Photoshop workshop volgen? Dat kan! Je ontvangt 10% korting bij het boeken van een Photoshop workshop binnen 4 weken na de workshop. 

Hoe kan ik de workshop betalen?
Na het boeken ontvang je een bevestiging met tevens het factuur. Je kunt het factuurbedrag overmaken naar het genoemde rekeningnummer op het factuur. Wil jij liever via een betaalverzoek betalen? Stuur mij dan een bericht voor de mogelijkheden. 

Heb jij verder nog vragen? Stuur me dan gerust een berichtje! 

Boek een workshop!

Ben je enthousiast geworden en wil je met mij in contact komen of je direct aanmelden? Vul dan vrijblijvend dit formulier in. Ik streef ernaar om binnen 2 werkdagen contact op te nemen.  

arrow&v

Bedankt voor het invullen van het contact formulier! Ik streef er naar om binnen 2 werkdagen contact met jou op te nemen.

arrow&v