1DSC_2668HR.jpg

“Samen fotograferen we prachtige honden en leer ik je alles over hondenfotografie!”

19DSC_4555HR.jpg

GROEPSWORKSHOP HONDENFOTOGRAFIE

Ben jij een beginnende hondenfotograaf en wil jij leren hoe jij de mooiste hondenfoto’s maakt of wil je je portfolio uitbreiden en zien hoe ik te werk ga? Dan is een groepsworkshop hondenfotografie wat voor jou! 

Tijdens een groepsworkshop fotograferen we 3 á 4 modellen waarbij we de focus leggen op werken met licht, compositie en aansturen en vertel ik je alle stappen die ik neem om tot de perfecte foto te komen!

 

Kortom: wil jij tijdens een gezellige en leerzame workshop alles leren over hondenfotografie, thuiskomen met nieuw portfolio materiaal én nieuwe mensen leren kennen? Dan is deze groepsworkshop 100% wat voor jou!

Wat kan je verwachten?

Ben jij benieuwd hoe ik te werk ga en welke stappen ik neem om tot het perfecte plaatje te komen? Ga dan eens mee met een groepsworkshop hondenfotografie! 

We beginnen de workshop altijd met een korte introductie en bespreken dan de belangrijkste theorie punten. Tijdens de theorie mag het eerste model nog lekker spelen en heeft het model ook de tijd om ons even te leren kennen. Tijdens de groepsworkshop staan er altijd 3 á 4 prachtige hondenmodellen model. Er zal altijd gezorgd worden voor diverse modellen, zodat je je portfolio meteen kan vullen met mooie plaatjes! Naast het maken van hondenportretten zullen we ook altijd 1 combinatie van hond + baas vastleggen. 

 

Tijdens een groepsworkshop hondenfotografie leer je:

• Mijn werkwijze tijdens de fotoshoot zelf

• Hoe ik omga met het licht en de locatie

• Welke instellingen in gebruik en waarom

• Hoe ik modellen aanstuur en welke poses ik kies

 

 

Tijdens de groepsworkshop brengen we dus de theorie in praktijk. We bespreken dit kort vooraf, maar het is wel al handig dat je op de handmatige stand kan fotograferen. Zo kunnen we ons meer richten op licht, compositie en het aansturen. 

Deze investering kost jouw eenmalig

3DSC_6589logo.jpg

€79,-

Jouw investering:

INBEGREPEN BIJ DE GROEPSWORKSHOP HONDENFOTOGRAFIE

​• Gezellige en leerzame praktijk dag met minimaal 3 prachtige modellen​

​• Je kan tot 3 weken na de groepsworkshop feedback krijgen op je gemaakte foto's

​• 10% korting op de workshop Create your own magic touch

• Drinken en wat lekkers

2DSC_3476HR.jpg