2DSC_6578HR.jpg

"Ik leer jou hoe je de mooiste puppy foto's maakt!"

3DSC_2701HR.jpg

Puppy Paw Workshop

Wil jij starten met het fotograferen van puppy's maar weet je niet waar je moet beginnen, of wil je gewoon leren hoe je de aller mooiste puppy foto's maakt? Dan is de Puppy Paw fotografie workshop van SHshots wat voor jou! Na de workshop ga je naar huis met een hoofd vol kennis, inspiratie en een mooi portfolio aan puppy foto's! Wil jij echt leren hoe je dat perfecte schattige puppy plaatje maakt? Dan is deze dag 100% voor jou! 

Kortom: wil je leren hoe je zelfverzekerd puppy's op de foto zet? Dat help ik jou met liefde! 

FOTOGRAFIE | PHOTOSHOP 

Wat kan je verwachten?

De Puppy Paw workshop staat in het teken van puppy's: zachte, lieve, schattige puppy's. Tijdens deze workshop leer ik jou alles: van het fotograferen van puppy's tot het nabewerken van de foto's in Photoshop.

Na deze workshop ben jij dus heel veel kennis rijker! 

De Puppy Paw workshops zullen worden gegeven op vaste data waar voor je je kan inschrijven. Na het boeken van de Puppy Paw workshop ontvang je een bevestigingsmail en plannen wij een telefonisch kennismakingsgesprek in. We maken tijdens dit gesprek even kennis en bespreken al jouw vragen en wensen. Na betaling van de workshop ontvang je van mij de Puppy Paw guide. Een E-book met daarin de basis theorie, handige tips & tricks voor het fotograferen van puppy's en een uitgebreide voorbereiding voor de workshop zelf! 

   

Yes! Het is eindelijk zo ver! Tijd voor het eerste deel van de Puppy Paw workshop. Tijd om te leren hoe je die o zo schattige puppy foto's maakt. Voor de workshop regel ik 3 a 4  prachtige modellen die we samen gaan fotograferen. Ik leer je welke instellingen je het beste kan gebruiken, wat mooie locaties zijn, welk licht het meest geschikt is en hoe je puppy's het beste kunt aansturen. Er is ruime tijd om vragen te stellen, om tips en feedback te vragen en natuurlijk ook voor een gezellig praatje. 

Het tweede deel van de workshop vind digitaal plaats op een andere dag dan de praktijkdag. We starten de workshop met een feedback ronde, waarbij ik per fotograaf feedback geef op twee gemaakte foto's. Daarna leer ik je verschillende photoshop technieken die jouw foto's zachter en magischer maken. Achteraf ontvang je een documentje met de feedback van jouw foto + een stap voor stap tutorial van de twee foto's die tijdens de workshop zijn nabewerkt.

Wat heb je nodig?

Voor deze workshop is het belangrijk dat je in het bezit bent van een spiegelreflex- of systeemcamera met lichtsterke zoomlens (bijvoorbeeld een 70-200 2.8) en/of een lichtsterke lens met vastbrandpunt (bijvoorbeeld een 85 mm 1.4, een 105 mm 1.4 of een 135 mm 1.8) en een laptop/computer met daarop Photoshop. 

SHshots-DSC_6965HR.jpg

€199,-

Jouw investering:

Inbegrepen bij de Puppy paw workshop

​• Praktijk dag met minimaal 3 schattige puppy modellen

• Maximaal 2 deelnemers, dus tijd voor al jouw vragen

• Kennismakingsgesprek voorafgaand aan de workshop

• Photoshop workshop waarbij je verschillende technieken leert. 

• Puppy Paw Guide 

• Handout met gekregen feedback & Uitleg Photoshop technieken 

• Wat te drinken en wat lekkers

Puppy Paw data 

SOESTERDUINEN 6 mei 18:00 - 21:00  & PHOTOSHOP 13 MEI 

2 PLEKJES VRIJ

Wil jij deze workshop op een bepaalde datum volgen?
Het is ook mogelijk om voor een meerprijs van €50,- de workshop privé te volgen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

DSC_7168HR.jpg