top of page
Sunny - MHilarius -17.jpg

Word de beste hondenfotograaf die jij kunt zijn!

Hi hondenfotograaf, need some help?

Hondenliefhebbers helpen om ​de mooiste hondenfoto's te maken: dat is waar mijn hart van in de fik vliegt. Of je nou beginner, professional of hobbyist bent. Ik kan jou helpen naar een hoger niveau!

Wil jij een workshop volgen? Vind je het fijn om online te sparren of ga jij all in tijdens het traject? Wij kijken samen naar wat bij jou past!

Spreek ik jou snel?

 

Sunny - MHilarius -13.jpg
SHshots - DSC_3552 - High resolution.jpg

Ben jij klaar om te groeien?

SHshots - DSC_8026 - social media.jpg

Boost Your Dog Photography

Wil jij leren hoe je honden het best kunt positioneren, hoe je je camera juist instelt, hoe je omgaat met het licht én hoe je de foto's achteraf nabewerkt? Dan is de Boost Your Dog Photography workshop iets voor jou!

1DSC_5801logo.jpg

Create Your Own Magic Touch

Wil jij leren hoe je jouw foto's kunt voorzien van die magische touch? Tijdens de Create Your Own Magic Touch workshop leer je al mijn Photoshop geheimen en leer jij verschillende Photoshop techieken.

SHshots - DSC_6992 - Social Media.jpg

Online coaching

Loop jij vast als hondenfotograaf en weet je niet welke stappen nu te zetten? Of ben je net begonnen, zit je hoofd vol met vragen en wil je meteen goed van start gaan? Ik ga jou helpen tijdens een online coaching!

Sunny - MHilarius -22.jpg

BOOST YOUR DOG PHOTOGRAPHY 

Groei traject

Ben jij opzoek naar die cursus of workshop waarbij je echt leer hoe je mooie hondenfoto's maakt? Dan is het Boost Your Dog Photography Traject iets voor jou! Dit traject bestaat namelijk uit meerdere delen, zodat jij stapje voor stapje alle kennis tot je kunt nemen, dit samen met mij in de praktijk kan toepassen en het tot slot met mij reflecteert. De perfecte combinatie om je hondenfotografie skills echt te laten groeien. 

Nieuw!

Meer info

Deze fotografen gingen jou voor!

"Hele fijne workshop hondenfotografie gevolgd bij Sunny. Ondanks dat ik geen zoomlens tot mijn beschikking had, gaf zij fijne tips om te kunnen roeien met de riemen die ik wél heb. Nog het meest waardevol vond ik de feedback sessie achteraf waar zij feedback gaf op mijn gemaakte foto's tijdens de workshop. Zij gaf mij het vertrouwen dat ik al aardig op weg ben als hondenfotograaf. Aanrader! "

Kim - Golden Lining

"Super leuke coaching gehad bij Sunny!

Ze is heel positief en benoemt zowel positieve punten als verbeterpunten, maar wel op een manier waardoor je alleen maar zin krijgt om weer nieuwe dingen te proberen. Soms kun je weleens twijfelen aan je eigen werk namelijk, maar Sunny weet je weer dat duwtje de goede kant op te geven, echt een aanrader!"

Astrid - WoollyShots Fotografie

Sunny - MHilarius -4.jpg

DIT IS WAAROM IK JOU KAN HELPEN!

Mijn ervaringen

RUIM 6 JAAR HONDEN FOTOGRAAF
MEER DAN 100 FOTOGRAFEN GEHOLPEN
PHOTOSHOP EXPERT

Toen ik 7 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.

Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

 

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf en educator en heb ik al meer dan 100 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

bottom of page