1DSC_8606HR.jpg

"Een wandeling door de natuur, waarin ik de tijd neem om de mooiste hondenportretten te creëren en jouw hond precies vast te leggen zoals die is"

Een fotoreportage bij mij staat in het teken van jou en jouw hond. Het is namelijk mijn doel om van elke fotoreportage een beleving te maken en voor iedereen een fijne en ontspannen sfeer te creëren.Tijdens de fotoreportage wandelen we door de natuur, opzoek naar het mooiste licht en de mooiste plekjes. Je hond rent vrolijk heen en weer en wij genieten dus van de twee mooiste dingen op aarde: honden & natuur.

Mijn kernwaarden tijdens een fotoreportage zijn dan ook ontspanning, geluk en vrijheid.

Schermafbeelding 2021-05-24 om 12.25.53kopie.jpg

Help! Wat kan ik verwachten van een fotoreportage?

Ik kan begrijpen dat een fotoreportage wat spannend kan zijn, maar don't worry: ik neem je helemaal mee in het proces zodat je precies weet wat je kan verwachten! Het enige wat ik aan jou vraag is om het volgende stuk even goed door te lezen en bij onduidelijkheden mij een berichtje te sturen. It's that simple!

Eén van mijn kernwaarde is ontspanning, dat vind ik enorm belangrijk van het boeken van de fotoreportage tot het laatste contact met mij. Je leest hieronder stap voor stap hoe ik te werk ga en wat je kan verwachten.

We bespreken al jouw wensen

Na het boeken van de fotoreportage plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek maken we kennis, leg ik uit hoe ik te werk ga en bespreken we al jouw wensen. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een bevestigingsmail en een guide die jou op weg helpt bij het voorbereiden van de fotoreportage. 

Yes het is tijd voor de fotoreportage!

Tijdens de fotoreportage maken we een rustige wandeling door de natuur waarbij we tussen door op mooie plekjes foto's maken. Met pup's en andere honden die niet ver kunnen lopen blijven we altijd op 1 plek dichtbij de parkeerplaats. Voor de fotoreportage bespreken we nog even kort de wensen doo. Tijdens het fotograferen stuur ik jullie op een ontspannen manier aan voor het beste resultaat. 

Een persoonlijke keuzegalerij

Binnen 72 uur na de fotoreportage ontvang je al een uitgebreide galerij met de mooiste foto's en 1 bewerkt voorbeeld! Via deze galerij kan jij jouw favorieten selecteren. Zo ontvang je dus precies de foto's die jij mooi vindt. Je hebt altijd de keuze om zelf de foto's te selecteren of om via een (online) afspraak dit gezamenlijk te doen. Dan vertel ik je precies welke aanpassingen ik in de bewerking maken kan!

Je ontvangt de bewerkte foto's & afdrukken

Na het uitzoeken van jouw favoriete foto's ga ik aan de slag. Deze foto's ontvang je binnen 4 weken in jouw mailbox. Als kers op de taart ontvang je achteraf nog een leuk pakketje met de fotoafdrukken en een kleine verrassing in jouw brievenbus. Als dat geen feestje is?! (Uitgezonderd bij het digital portrait pakket) 

Een lief woordje voor mij!

Na het ontvangen van de foto's hoop ik natuurlijk dat jij super blij en tevreden bent met de foto's! Om mij te helpen als kleine ondernemer ontvang ik dan ook graag een mooie recensie op mijn Facebookpagina en/of Google pagina. Zo help je mij enorm aan nog meer leuke fotoreportages! Ook vind ik het super leuk als je mij benoemd in de foto's die je online plaats!

SHshots - DSC_8869 - Social Media.jpg