BOOST YOUR DOG PHOTOGRAPHY

Het fotografie traject voor hondenfotografen waarbij je echt leert hoe je de mooiste honden foto's maakt!

Tijdens het Boost Your Dog Photography traject gaan wij samen 4 maanden aan de slag om jouw honden foto's om te toveren tot magische creaties. Tijdens dit traject ontvang je coaching, volg je workshops en kun je bij mij terecht met al jouw vragen!

Hey hondenfotograaf!

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

Ben jij opzoek naar die cursus of workshop waarbij je echt leer hoe je mooie hondenfoto's maakt? Dan is het Boost Your Dog Photography Traject iets voor jou! Dit traject bestaat namelijk uit meerdere delen, zodat jij stapje voor stapje alle kennis tot je kunt nemen, dit samen met mij in de praktijk kan toepassen en het tot slot met mij reflecteert. De perfecte 
combinatie om je hondenfotografie skills echt te laten groeien. 

 

HÉT TRAJECT VOOR HONDENFOTOGRAFEN 
OKTOBER - JANUARI

Sunny - MHilarius -24.jpg

Het traject bestaat uit:

- 4 maanden online begeleiding tijdens jouw foto journey 

- Vooraf een privé coaching call waarbij we kijken naar jouw doelen en een leerplan opstellen

- 3 privé fotografie workshops op diverse locaties

- Na elke workshop een privé coaching call waarbij we de foto's bespreken

- 2 privé Photoshop workshops 

- Fotografie & Photoshop E-book met daarin alle theorie & tools

- Werkboek "Ik ben een hondenfotograaf"

 
SHshots - DSC_6172 - High resolution.jpg

DIT ONTVANG JIJ DE KOMENDE 4 MAANDEN

Je gaat 4 maanden aan de slag samen met Sunny! Tijdens het traject ontvang je 1 op 1 coaching, volg je 3 fotografie workshops en leer je hoe je jouw foto's kunt bewerken. Ook ben ik via Whatsapp bereikbaar voor al jouw vragen!

We ontmoeten elkaar 3 keer LIVE tijdens de fotografie workshops. Fotograferen leer je door te doen. Daarom gaan wij in deze 4 maanden 3 keer samen op pad op diverse locaties om verschillende honden te fotograferen! 

Je ontvangt vier 1 op 1 coaching calls van circa 45 minuten. Bij de eerst call maken wij een leerplan voor de komende 4 maanden. Tijdens de andere 3 calls bespreken we de foto's die gemaakt zijn tijdens de workshops en kun je terecht met al jouw vragen.

Je volgt twee PRIVÉ Photoshop workshops en leert jouw foto's om te toveren tot magische creaties. Tijdens de Photoshop workshops leer jij hoe je jouw foto's het mooiste kunt bewerken. Deze workshop wordt digitaal gegeven.

Je ontvangt twee E-books met daarin alle theorie omtrent hondenfotografie en alle tools en technieken die besproken zijn tijdens de Photoshop workshop.

Je kunt aan de slag in het werkboek Ik ben een hondenfotograaf. Hierin staan diverse opdrachten die jou uitdagen en zo nog verder helpen te groeien!
 

DIT IS WAAROM IK JOU KAN HELPEN!

Mijn ervaringen

RUIM 6 JAAR HONDEN FOTOGRAAF
MEER DAN 70 FOTOGRAFEN GECOACHT
PHOTOSHOP EXPERT

Toen ik 7 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.

Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

 

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf en educator en heb ik al meer dan 70 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

Ben jij enthousiast geworden?

BOEK DAN NU EEN VRIJBLIJVEND EN NATUURLIJK GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK