top of page
Sunny - MHilarius -5.jpg
Sunny - MHilarius -9.jpg

Coach, Fotograaf en dierenvriend!

Mijn naam is Sunny het gezicht achter SHshots. Ik ben vierentwintig jaar en ik ben geboren en opgegroeid op het prachtige eiland Texel. Samen met mijn vriend en Chihuahua Captain woon ik nu in het mooie Alkmaar. Op Texel ben ik verliefd geworden op de natuur, wat een groot onderdeel uitmaakt van mijn werk.

Ik ben coach & fotograaf

HIER VERTEL IK JE MEER!

Hondenfotograaf

Al jaren fotografeer ik met heel veel plezier honden. Van klein tot groot, jong tot oud: alle honden zijn bij mij welkom! Honden heb ik altijd al bijzonder gevonden en toen ik na al die jaren zelf en hond kreeg wist ik het zeker: dit is mijn roeping!

Juli 2021 maakte ik een sprong in het diepen. Na het behalen van mijn Bachelor ging ik niet zoals iedereen op zoek naar een baan. Ik koos voor mijn droom: van mijn hobby mijn fulltime baan maken. Alles in mij gaf aan dat dat de juiste keuze was. Dus dat gevoel heb ik gevolgd en daar ging ik: aan de slag als fulltime hondenfotograaf en educator! 

Mijn vuurtje gaat het meest branden van het maken van hondenportretten tijdens het gouden uurtje. Honden precies zo op de foto zetten als dat ze zijn, maar dan in een mooie kunst vorm. Dat is waar ik van houd.

Daarnaast ben ik van mening dat elke hond het verdiend om voor altijd vereeuwigd te worden met een mooie serie foto's. Die foto's? Die maak ik met liefde voor jou!

Sunny - MHilarius -19.jpg
2.jpg

Coach voor hondenfotografen

Toen ik aan de slag ging als fulltime hondenfotograaf kwamen er veel vragen op mijn pad. Want hoe zorg ik er nou daadwerkelijk voor dat ik kan leven van mijn bedrijf en passie? 

Mijn Business achtergrond kwam gelukkig van goede pas. Door kennis, passie en gevoel te combineren ben ik tot een fijne strategie gekomen om te leven van mijn bedrijf. Mijn doel voor de komende jaren is om dit verder uit te bouwen en om naast mijn eigen bedrijf ook andere gepassioneerde fotografen te helpen groeien. 

Want naast het aanbieden van fotoreportages geef ik ook workshops in hondenfotografie en is het mogelijk om een langere tijd met mij samen te werken, zodat ook andere fotografen sneller succesvol worden!

Ik wil namelijk alle hondenfotografen helpen om zich te ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn!

BEKIJK WORKSHOPS
Anker 1

"Elke hond verdiend het om voor altijd vereeuwigd te worden met een mooie serie foto's"

Dit zijn mijn hondjes

Mijn hondjes Captain en Diesel zijn een enorm groot onderdeel van mijn leven. Ik stel ze daarom heel graag aan jou voor.

SHshots - DSC_8847m- HR4.jpg

Captain

Captain is mijn twee jarige Chihuahua. Het is een wit/crème reutje. Samen met Captain doen we graag behendigheid/hoopers. Hij is heel leergierig en heeft de nodige uitdaging nodig. 

Daarnaast is Captain natuurlijk mijn beste collega. Zo staat hij heel vaak model als ik locaties uittest, of als ik gewoon zin heb om ongedwongen te gaan fotograferen.

Captain is mijn beste vriendje!

18595175_1390240317726971_2706829920112734402_o.jpg

Diesel

Diesel is de hond waardoor mijn hondenliefde is uitgegroeid tot een passie en een fulltime baan. Diesel is namelijk mijn aller eerste hond. Hij woont nog steeds bij mijn ouders, want dat is zijn thuis. Maar hij komt regelmatig hier logeren.

Diesel is een 7 jarige Chihuahua reu met een prachtige wildkleur. Met zijn prachtige looks veroverd hij iedereens hart. Hij woont op Texel bij mijn ouders (The DOG DREAM). Een rondje strand is voor hem meer dan normaal. 

Sunny - MHilarius -6.jpg

We zien elkaar snel!

Wat leuk dat ik mijzelf en mijn hondjes aan jou heb mogen voorstellen! Ik hoop dat wij elkaar snel ontmoeten tijdens een fotoreportage of workshop/coaching. Ik zou het fantastisch vinden om jou te mogen helpen aan een serie foto's of aan een boel nieuwe kennis!

CONTACTFORMULIER
bottom of page