Create your own magic touch

IK HELP JOU MET LIEFDE 

Droom jij er ook van....

♡ Om je foto's om te toveren tot magische creaties?

 

♡ Om een bewerk routine en stijl te creëren die bij jou past?

♡ Om stappen te ondermen en te groeien? 

Ik help jou met liefde 

1DSC_6883.jpg

 Creëer je eigen magische touch en maak zo de mooiste herinneringen

♡ Je hebt het fotograferen al aardig onder de knie, maar mist toch net die finishing touch… 

♡ Je wilt graag Photoshop gebruiken om je eigen stijl aan de foto's te geven, maar ziet door de bomen het bos niet meer... 

♡ Je weet dat je stappen moet ondernemen om te groeien, zodat je meer klanten aantrekt, maar je weet niet hoe je moet beginnen…

 

Ik ga je helpen!

DSC_5369.jpg

… Kan je zonder urenlange zoektocht aan de slag met het bewerken van jouw foto’s

… Heb jij een Photoshop routine gecreëerd die werkt voor jouw foto’s en die past bij jouw stijl

… Weet jij hoe je Camera Raw moet gebruiken en waarom dit zo belangrijk is

… Kan jij de belichting en kleuren van jouw foto aanpassen

… Kan jij makkelijk en realistisch storende objecten wegwerken

… Kan jij een extra lichtbron toevoegen die realistisch oogt

& het allerbelangrijkst: jij zult extra klanten aantrekken door deze groei en investering!

 Na deze Photoshop workshop

 Waarom met mij?

Al ruim 6 jaar maak ik van al mijn foto's een magische creatie. Na al die jaren kennis verzamelen, fouten maken en proberen is het tijd om jou te helpen! Want andere fotografen helpen, daar word ik pas blij van... 

Te nep, te licht, te roze ik heb het allemaal meegemaakt in de loop van de jaren. Stapje bij stapje heb ik mijzelf allemaal geheimen aangeleerd om magische foto's te creëren en die ga ik nu met jou delen! Ik help jou namelijk om stap voor stap wegwijs te worden in Photoshop. Zodat jij na deze cursus je eigen magische touch aan jouw foto's kan geven. 

& zeg nou zelf: waarom zou je urenlang zoeken naar tools die jou kunnen helpen, als ik jou persoonlijk kan leren wat wel en niet werk? Bespaar jezelf die tijd, gun het jezelf! Want ik gun het jou! 
 

Deze investering kost jou

€149,- 

1/2
1/2
1/2

 Wat gaan we doen?

Momenteel wordt "Create your own magic touch" aangeboden als online privé workshop. Dit betekent dat ik via een videochat programma de gehele workshop ga geven. Het voordeel hiervan is dat de gehele workshop wordt aangepast aan jouw niveau, kan worden opgenomen en dat er voldoende ruimte is voor al jouw vragen! Hoe fijn is dat?!

Voor de workshop
Als de workshop geboekt en ingepland is zullen wij per e-mail contact hebben. Ik zal jou vragen wat je graag wil leren en zal nagaan wat jou huidige Photoshop niveau is. Zo kan ik de workshop op jou persoonlijk afstemmen. Wees niet bang, ervaring is niet nodig!

 

Tijdens de workshop
De workshop zal door de huidige COVID-19 maatregelen via Zoom plaatsvinden. Op deze manier kan ik toch mijn scherm aan je laten zien en kan ik je aansturen waar nodig. Tijdens de workshop zullen we samen ongeveer 2 foto’s bewerken, dit hangt af van de moeilijkheidsgraad en jou ervaring. Natuurlijk is er de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen.  

 

Na de workshop
Binnen 4 werkdagen na de workshop ontvang je van mij de workshop opname en een PDF-bestand met alle tools die wij behandeld hebben. Zo kan je gemakkelijk terugkijken als je het even niet meer weet. Daarnaast kan je je aanmelden voor mijn Facebookgroep waarin alle deelnemers vragen kunnen stellen, hun foto’s kunnen delen en elkaar tips kunnen geven!