“Ik help jou om jouw je foto's om te toveren tot magische creaties!"

1DSC_3608logo.jpg

Create your own magic touch - Workshop

Ben jij een hondenfotograaf en droom je ervan om je foto's om te toveren tot magische creaties? Om een bewerk routine en stijl te creëren die bij jou past? En om stappen te ondernemen en te groeien als hondenfotograaf? Met de workshop Create your own magic touch ga ik jou hiermee helpen! Samen gaan wij aan slag om jouw foto's om te toveren tot magische creaties en om een routine en stijl te creëren die bij jou past. 

Wanneer is deze workshop geschikt voor jou?

​• Je hebt het fotograferen al onder de knie, maar mist toch net die finishing touch… 

​• Je wilt graag Photoshop gebruiken om je eigen stijl aan je foto's te geven,
maar ziet door de bomen het bos niet meer... 

​• Je wilt mijn Photoshop geheimen leren, zodat ook jij kan rocken met je hondenfotografie

Kortom: wil jij leren hoe jij je foto's kan omtoveren tot herkenbare magische creatie? Dan help ik jou met liefde om jouw skills naar een hoger niveau te tillen!

Wat kan je verwachten?

De workshop draait erom dat jij leert om je foto's een magische touch te geven. Na deze workshop kan jij zonder urenlange zoektocht aan de slag met het bewerken van jouw foto's en kan jij een Photoshop routine creëeren die bij jou past. 

Wat gaan we doen? - De "Create your own magic touch" workshop wordt aangeboden als online privé workshop. Dit betekent dat ik via Zoom de gehele workshop ga geven. Het voordeel hiervan is dat de gehele workshop wordt aangepast aan jouw niveau, kan worden opgenomen en dat er voldoende ruimte is voor al jouw vragen! Hoe fijn is dat?!

Voor de workshop - Na het boeken van de workshop bespreken we samen per e-mail al jouw wensen en plannen wij een datum in voor de workshop. Je ontvang na het plannen van de datum een bevestigingsmail met factuur, na betaling staat de workshop vast. Ook zal ik jou vragen 3 a 4 foto's door te sturen die jij graag zou willen bewerken. Op basis van deze foto's zal ik de workshop afstemmen. 

Tijdens de workshop - De workshop duurt ongeveer 3 uur en wordt gegeven via Zoom. We beginnen eerst indien gewenst in Lightroom. Ik zal je dan laten zien hoe ik mijn foto's selecteer en hoe je je workflow kan versnellen. Daarna gaan we 2 a 3 foto's bewerken in Photoshop en neem ik je stap voor stap mee. Ik laat jou hierbij verschillende technieken zien en we bespreken waarom bepaalde technieken wel of niet gebruikt worden. 

Na de workshop - Binnen 2 weken na de workshop ontvang je een persoonlijke Handout met alle stappen die wij besproken hebben tijdens de workshop en de workshop opname. Zo kan je gemakkelijk terugkijken als je het even niet meer weer. Daarna kan je tot 4 weken na de workshop al jouw vragen aan mij stellen. 

Wat heb je nodig? - Voor deze workshop is het belangrijk dat je een snelle laptop hebt met Photoshop en een sterke internet verbinding. Daarnaast is het belangrijk dat alle foto's in RAW geschoten zijn en voldoen aan een gemiddeld niveau voor het beste resultaat. 

1DSC_9532logo.jpg

€149,-

Jouw investering:

Inbegrepen bij de Create your own magic workshop

​• Advies per E-mail voor de workshop

​• Digitale workshop van ongeveer 3 uur

​• Binnen 2 weken na de workshop een persoonlijke Photoshop Handout

​• Tot 4 weken na de workshop sta ik klaar voor al jouw vragen!

1DSC_9784HR.jpg