“Ik help jou om jouw foto's om te toveren tot magische creaties!"

DSC_6367-1.jpg
1DSC_6367logo.jpg

Create your own magic touch 

Ben je een hondenfotograaf en droom je ervan om je foto's om te toveren tot magische creaties? Om een bewerk routine en stijl te creëren die bij jou past? Om stappen te ondernemen en te groeien als hondenfotograaf? Tijdens de workshop Create Your Own Magic Touch ga ik jou hiermee helpen! Samen gaan we aan slag om jouw foto's om te toveren tot magische creaties en om een routine en stijl te creëren die bij jou past. 

Wanneer is deze workshop geschikt voor jou?

​• Je hebt het fotograferen al onder de knie, maar mist toch net die finishing touch… 

​• Je wilt graag Photoshop gebruiken om je eigen stijl aan je foto's te geven,
maar ziet door de bomen het bos niet meer... 

​• Je wilt mijn Photoshop geheimen leren, zodat ook jij kunt rocken met je hondenfotografie

Kortom: wil je leren hoe jij je foto's kan omtoveren tot herkenbare magische creatie? Dan help ik jou met liefde om jouw Photoshop skills naar een hoger niveau te tillen!

PRIVÉ PHOTOSHOP WORKSHOP

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop leer ik je al mijn Photoshop geheimenen en leer jij verschillende Photoshop technieken. Na de workshop kun jij zonder urenlange zoektocht aan de slag met het bewerken van jouw foto's en kun jij een Photoshop routine creëeren die bij jou past. De "Create Your Own Magic Touch" workshop wordt aangeboden als online privé workshop. Dit betekent dat de workshop gegeven wordt via Zoom. Het voordeel hiervan is dat je de workshop kunt volgen vanuit eigen huis, dat de workshop kan worden opgenomen en dat er voldoende ruimte is voor al jouw vragen! Hoe fijn is dat?!

Voor de workshop 

Na het boeken van de workshop bespreken we samen per e-mail al jouw wensen en plannen wij een datum in voor de workshop. Je ontvang na het plannen van de datum een bevestigingsmail met factuur, de betaling dient 2 weken voor de workshop voldaan te zijn. Ook zal ik jou vragen 3 a 4 foto's door te sturen die je graag zou willen bewerken tijdens de workshop. Op basis van deze foto's en jouw wensen zal ik de workshop voorbereiden. 

Tijdens de workshop 

De workshop duurt ongeveer 3 uur en wordt gegeven via Zoom. We beginnen eerst indien gewenst in Lightroom. Ik zal je dan laten zien hoe ik mijn foto's selecteer en hoe je je workflow kunt versnellen. Daarna gaan we 2 a 3 foto's bewerken in Photoshop en neem ik je stap voor stap mee. Ik laat jou hierbij verschillende technieken zien en we bespreken waarom bepaalde technieken wel of niet gebruikt worden. 

Na de workshop 

Binnen 2 weken na de workshop ontvang je een persoonlijke Handout. In de Handout staat een deel met basis uitleg over Camera Raw en Photoshop en worden per foto alle stappen besproken die we tijdens de workshop behandeld hebben. Ook ontvang je de opname van de workshop. Zo kun je gemakkelijk terugkijken als je het even niet meer weer. Daarnaast kun je tot 4 weken na de workshop al jouw vragen aan mij stellen. 

Wat heb je nodig voor de workshop?

Voor deze workshop is het belangrijk dat je een snelle laptop hebt met Photoshop en een sterke internet verbinding. Daarnaast is het belangrijk dat alle foto's in RAW geschoten zijn en voldoen aan een gemiddeld niveau voor het beste resultaat. 

 

Het is handig een notitieboekje bij de hand te hebben. 
 

www.jannekelukkienfotografie.nl

Ik heb een Photoshop workshop bij Sunny gevolgd, wat ik in mijn hoofd had kreeg ik maar niet voor elkaar in Photoshop. Met de workshop van Sunny nu wel gelukkig! Ik ben er heel blij mee, alles was heel goed te volgen. Sunny legt alles goed duidelijk uit en wat heel fijn is dat je na de workshop ook nog eens een handige handout van haar erbij krijgt, hierdoor kan je alles wat je hebt geleerd nog eens rustig terug kijken. Het was bovendien heel gezellig. Zeker een aanrader!! 

www.rikadeleeuwfotografie.nl

Vorige week heb ik een workshop bij Sunny gevolgd. Via zoom kon ik vanuit huis heel fijn meekijken maar was het toch ook heel persoonlijk, Sunny nam alle tijd en had op al mijn vragen antwoord. Daarnaast kwam ze nog met veel extra tips en tricks, het was een hele leerzame en gezellige middag! Na de tijd kreeg ik een handout en video opname van de gehele afspraak, ideaal om alles nog een keer terug te kunnen kijken en luisteren. De handout is erg uitgebreid en er staat alles in wat we besproken hebben. Een workshop waar je dus veel van leert, een echte aanrader. Nogmaals bedankt!

Dit zeggen andere over de workshop 

DSC_5688-1.jpg
DSC_5688logo.jpg

€179,-

Jouw investering:

Inbegrepen bij de Create your own magic workshop

​• Contact per E-mail voor de workshop

​• Digitale privé workshop van ongeveer 3 uur

​• Binnen 2 weken na de workshop een persoonlijke Photoshop Handout

​• Video opname van de workshop 

​• Tot 4 weken na de workshop sta ik klaar voor al jouw vragen!

Schermafbeelding 2021-05-24 om 12.25_edited.jpg

​• Basis bewerking en technieken in Camera Raw

​• Het aanpassen van composities

​• Storende objecten en lijnen wegwerken/retoucheren

​• Ogen bewerken en optisch verscherpen

​• Lichtbron en zonnetje toevoegen en het juiste gebruik ervan

​• Het aanpassen van kleuren a.d.h.v. verschillende technieken

• Het warmer of juist koeler maken van een foto 

​• Meer diepte creëren 

​• Werken met lagen en maskers

​• Opslaan & exporteren

​• Sneller & preciezer bewerken

​• Andere technieken op basis van jouw wensen en huidige ervaring

Leer onder andere:

Masterclass Online Course Laptop Instagram Post.png

Veel gestelde vragen

Ik ben een paardenfotograaf, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja! Momenteel ben ik gespecialiseerd in hondenfotografie, maar de jaren hiervoor heb ik ook altijd paarden gefotografeerd. Ik weet dus ook veel af van paardenfotografie en de bewerking hiervan! Daarnaast zijn er veel technieken die je zowel voor honden- als paardenfotografie kunt gebruiken. Je bent dus van harte welkom tijdens de workshop!

Ik heb nog geen ervaring in Photoshop, is deze workshop ook voor mij geschikt?

Ja, deze workshop is 100% zeker ook voor jou geschikt! Doordat de workshop wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer is de workshop ook geschikt voor beginners. Tijdens de workshop neem ik alle tijd om rustig alles uit te leggen en achteraf kun je alles terug lezen in de handout én sta ik nog voor je klaar om vragen te beantwoorden. Super handig en leerzaam voor iemand met nog 0 Photoshop ervaring dus! 

De workshop is geen online cursus, hoe onthoud ik alle technieken?

Maak je geen zorgen! Door de persoonlijke handout die je achteraf ontvangt en de video opname heb jij levenslange toegang tot alle informatie die bij de workshop behandeld is. Je kunt dus alles achteraf terug lezen. Mocht iets achteraf toch nog onduidelijk zijn kan je altijd bij mij terecht voor al jouw vragen. 

Kan ik de workshop ook fysiek volgen?

Ja, de workshop kan ook fysiek gevolgd worden bij mij thuis in Alkmaar of bij jou thuis. Voor de laatste optie vraag ik wel een reiskosten vergoeding van €0,23 per gereden KM vanaf 1811 AJ. 

Ik ben nog niet zo lang aan het fotograferen, is deze workshop ook geschikt voor mij?
Deze workshop is te volgen vanaf een bepaald niveau. Ik zal dit vooraf altijd bekijken. Mocht ik denken dat de "Boost Your Dog Photography Workshop" meer geschikt is zal ik dit altijd aangeven. Je kunt zelf bepalen of je er voor kiest de Photoshop workshop toch te volgen, of voor de combi workshop te gaan. Photoshop geeft pas een toegevoegde waarde vanaf een bepaald niveau. 

Kan ik de workshop ook volgen als ik een ander fotobewerking programma heb?
Nee, je kunt de workshop alleen volgen als je Adobe Photoshop hebt. Je kunt via Adobe een fotografie abonnement afsluiten.

 

Kan ik de workshop ook volgen en gebruik maken van jouw foto's?
Ja, je mag tijdens de workshop ervoor kiezen gebruik te maken van jouw eigen foto's, of mijn foto's. Geef dit vooraf even aan, zodat ik een aantal beelden kan voorbereiden. 

Hoe kan ik de workshop betalen?
Na het boeken ontvang je een bevestiging met tevens het factuur. Je kunt het factuurbedrag overmaken naar het genoemde rekeningnummer op het factuur. Wil jij liever via een betaalverzoek betalen? Stuur mij dan een bericht voor de mogelijkheden. 

Heb jij verder nog vragen? Stuur me dan gerust een berichtje!