2DSC_9641logo.jpg

“Ik help jou om jouw hondenfotografie skills naar een hoger niveau te tillen!”

1DSC_8980.jpg

Boost your dog photography - workshop

Ben jij een beginnende hondenfotograaf en wil jij leren hoe jij de mooiste hondenfoto’s maakt? Ik leer jou alle ins en outs van hondenfotografie tijdens deze Boost your dog photography workshop. Vind jij het lastig om handmatig de fotograferen en je camera in te stellen, is het aansturen van de modellen nog wat spannend en weet je al helemaal niet waar je in Photoshop moet beginnen? Don’t worry ik ga jou dit leren! Want na deze workshop ga jij vol energie naar huis met een hoofd vol kennis, inspiratie en een positief en zelfverzekerd gevoel.  Wil jij echt leren hoe je dat perfecte plaatje maakt? Dan is deze dag 100% voor jou! 

 

Kortom: wil jij leren hoe je zelfverzekerd de mooiste hondenfoto’s maakt? Dan help ik jou met liefde om jouw hondenfotografie skills naar een hoger niveau te tillen!  

Wat kan je verwachten?

De Boost your dog photography workshop staat in het teken van jou en al jouw vragen. Tijdens deze workshop help ik jou om jouw hondenfotografie skills naar een hoger niveau te tillen. Na deze dag ben jij dus zelfverzekerd over jouw foto’s en zit jij weer vol energie om verder te groeien. 

 

Na het boeken van de Boost your dog photography workshop plannen wij een kennismakingsgesprek in via Zoom. We maken tijdens dit gesprek even kennis en bespreken al jouw vragen en wensen. Zo kan ik de workshop geheel aanpassen naar jouw niveau! 

 

Yes! Het is eindelijk zo ver! Tijd voor het eerste deel van de Boost your dog photography workshop. Tijd om jouw hondenfotografie skills te verbeteren. De workshop vindt 's ochtends of 's avonds plaats tijdens het gouden uur. Voor de workshop regel ik 2 a 3 prachtige modellen die we samen gaan fotograferen. We besteden aandacht aan het uitzoeken van mooie plekjes, kijken naar licht en ik help je natuurlijk met het instellen van je camera en het aansturen van de modellen. Er is alle tijd om vragen te stellen, om tips en feedback te vragen en natuurlijk ook voor een gezellig praatje. 

Het tweede deel van de workshop vind fysiek of digitaal plaats. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we dit bespreken. Tijdens de photoshop workshop gaan we eerst alle foto's doorlopen en samen selecteren in Lightroom. Ik laat je zo mijn workflow zien om snel en secuur te werk te gaan. Daarna gaan we in Photoshop aan de slag om 1 a 2 foto's te bewerken. 

 

Je gaat vol energie naar huis met een hoofd vol kennis en natuurlijk een positief en zelfverzekerd gevoel wat zal zorgen voor meer groei! 

Wat heb je nodig?

Voor deze worksho is het belangrijk dat je in het bezit bent van een spiegelreflex- of systeemcamera met lichtsterke zoomlens (bijvoorbeeld een 70-200 2.8) en/of een lichtsterke lens met vastbrandpunt (bijvoorbeeld een 105 mm 1.4 of 135 mm 1.8) en een laptop met daarop Photoshop. Ook is het handig een notitieboekje mee te nemen, zodat je aantekeningen kan maken.

€249,-

Jouw investering:

Inbegrepen bij de Boost your dog photography workshop

​• Praktijk dag met minimaal 2 prachtige modellen

• Eén op één aandacht, dus tijd voor al jouw vragen

• Kennismakingsgesprek voorafgaand aan de workshop

• Photoshop workshop inclusief mijn workflow

• E-book Hondenfotografie voor beginners

• Na de Photoshop workshop een persoonlijke handout

• Hondenfotografie lijn

• Wat te drinken en wat lekkers

2DSC_5644HR.jpg