Workshop hondenfotografie

Wat leer je tijdens een workshop hondenfotografie?

Tijdens een workshop hondenfotografie leer je:

  • De theorie over hondenfotografie

  • Mijn werkwijze tijdens en na de fotoreportage

  • Hoe ik omga met het licht en de locatie

  • Welke instellingen ik gebruik en hoe deze tot stand komen

  • Hoe ik modellen aanstuur en wat de juiste compositie is

  • Hoe ik door het bewerken van de foto's de sfeer versterk

Workshop worden altijd privé gegeven. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor jou en kunnen we werken aan dat waar jij je in wilt ontwikkelen. Dit kan handmatig instellen, compositie of juist het aansturen van modellen zijn! 

Hoe ziet een workshop hondenfotografie eruit?

We beginnen de workshop met een korte kennismaking en theorie gedeelte. Het theoriegedeelte vindt plaats bij jou of mij thuis, dit hangt af van de gekozen locatie. Na het theoriegedeelte gaan we naar de fotoreportage locatie om de theorie in praktijk te brengen. Ik heb 2 modellen geregeld die voldoen aan jou voorkeuren. 

We gaan samen de modellen aansturen, je leert namelijk door te doen! Ik stuur bij waar nodig. Tijdens de fotoreportage nemen we alle tijd en kan je alles vragen wat je wilt. 

Na de fotoreportage gaan we weer terug naar de theorie locatie. Hier gaan wij samen 1 a 2 foto's bewerken. Ik laat je zien hoe ik te werk ga en waar ik op let. 

Na de workshop dag kom je in een Whatsappgroep waar andere workshop deelnemers inzitten. Hier kunnen vragen worden gesteld, foto's worden gedeeld en tips worden gegeven aan alle andere deelnemers. Zo leer je niet alleen van mij, maar kunnen we elkaar blijven helpen. 

Wat kost een workshop hondenfotografie?

Een workshop hondenfotografie is een mooie investering voor jezelf als (honden)fotograaf. Je leert op een laagdrempelige manier hoe je het best hond(en) en hond en baas fotografeert en hoe je de sfeer in foto's versterkt met behulp van photoshop.

Deze investering kost jouw eenmalig
€110- 

 

Inclusief hapje + drankje