top of page
Sunny - MHilarius -17.jpg

WORD DE BESTE HONDENFOTOGRAAF
DIE JIJ KUNT ZIJN!

Need some help?

Hondenliefhebbers helpen om ​de mooiste hondenfoto's te maken: dat is waar mijn hart van in de fik vliegt. Of je nou beginner, professional of hobbyist bent. Ik kan jou helpen naar een hoger niveau!

Wil jij leren hoe je je camera het best kunt instellen, welke locatie je kunt kiezen en hoe je om kunt gaan met verschillende lichtomstandigheden? Laten we samen kijken welke workshop bij jouw past!

Spreek ik jou snel?
 

Sunny - MHilarius -1.jpg
DSC_0736.jpg

" Het maakt niet uit op welk niveau je bent, als je bereid bent te leren kan ze je sowieso hoger op helpen! "

BEN JIJ KLAAR OM TE GROEIEN?

SHshots - DSC_8026 - social media.jpg

Boost Your Dog Photography

Wil jij leren hoe je honden het best kunt positioneren, hoe je je camera juist instelt, hoe je omgaat met het licht én hoe je de foto's achteraf nabewerkt? Dan is de Boost Your Dog Photography workshop iets voor jou!

1DSC_5801logo.jpg

Photoshop workshop

Wil jij leren hoe je jouw foto's kunt voorzien van die magische touch? Tijdens de 1 op 1 online Photoshop workshop leer je al mijn Photoshop geheimen en leer jij hoe je jouw foto's kunt bewerken met verschillende technieken.

SHshots - DSC_6992 - Social Media.jpg

Succestraject

Jouw bedrijf laten groeien op jouw eigen voorwaarden, dat is waar ik jou bij help!  Jij hebt de kracht om succes te bereiken op jouw eigen authentieke manier. Wat succesvol ook voor jou mag betekenen: ik coach, begeleid en steun jou in dit proces.

Ik heb een Photoshop workshop bij Sunny gevolgd. Wat ik in mijn hoofd had kreeg ik maar niet voor elkaar in Photoshop. Met de workshop van Sunny nu gelukkig wel! Ik ben er heel blij mee, alles was heel goed te volgen. Sunny legt alles goed duidelijk uit en wat heel fijn is dat je na de workshop ook nog eens een handige handout van haar erbij krijgt, hierdoor kan je alles wat je hebt geleerd nog eens rustig terug kijken. Het was bovendien heel gezellig. Zeker een aanrader!

Janneke Lukkien

Sunny - MHilarius -4.jpg

Toen ik 9 jaar geleden startte met fotografie deed ik maar wat... Ik volgde mijn gevoel, drukte op wat knopjes en maakte veel foto's. Na maanden 'maar wat doen' besefte ik me dat ik fotografie zo leuk vond dat ik het serieuzer wilde aanpakken. Ik begon te Googelen, bekeek filmpjes en las veel blogs...

Ik begon mezelf langzaam te verbeteren en met langzaam bedoel ik ook echt langzaam. Jaren gingen er overheen tot ik eindelijk beland was waar ik wilde zijn.


Door mijn lange reis, waarbij ik heel veel fouten hebt gemaakt, weet ik nu precies wat je wel en niet moet doen om tot het perfecte plaatje te komen.

Momenteel ben ik fulltime hondenfotograaf & coach en heb ik al meer dan 100 fotografen geholpen om hun hondenfotografie & Photoshop skills naar een hoger niveau te brengen. Mijn doel is om op een leuke, ontspannen en ongedwongen manier andere fotografen te helpen om een betere hondenfotograaf te worden. Ik gun het namelijk alle fotografen om, zonder jaren durende zoektocht, zichzelf te kunnen ontwikkelen en te kunnen ontpoppen tot de beste hondenfotograaf die ze kunnen zijn.

bottom of page